Velux Termékek

A minőség: nyugalom.

Kérje árajánlatunkat!

Fényzáró roló

A jó éjszakai alvás vagy a frissítő nappali szunyókálás titka a teljes sötétség. Vásároljon VELUX fényzáró rolókat vagy redőnyöket

Roletta velux

A tetőablakra szerelhető VELUX roletta lágyítja a beérkező fényt.

Harmonikaroló

A VELUX harmonikarolók szabályozzák a bejutó fényt, miközben gondoskodnak a magánszféra tökéletes védelméről.

Reluxa velux

A VELUX reluxák alacsony karbantartásigényű, nedvességálló árnyékolók, melyek tökéletesen használhatók fürdőszobákban és konyhákban.

Külső Hővédő roló

A VELUX tetőtéri ablakra szerelhető külső hővédő roló hűvösen tartja a szobát.

Redőny velux

A VELUX tetőtéri ablak redőnyök teljes sötétséget és maximális hővedelmet biztosítanak.

Szúnyogháló velux

VELUX szúnyogháló – élvezze a friss levegőt a hívatlan vendégek nélkül.

Fényzáró roló

Ha teljes sötétségre van szüksége, bízza magát a VELUX fényzárórolóra! A nap legverőfényesebb óráiban is az éjszaka illúziójátteremtheti meg.
A VELUX fényzáró roló anyaga (színétől függetlenül) egyáltalán nem engedi át a fényt, ezért használata különösen azokban a helyiségekben célszerű, ahol a beszűrődő fény kirekesztése, a teljes sötétség elérése kívánatos lehet (pl.hálószoba, gyerekszoba). Könnyedén fel-le húzható, és tetszőleges pozícióban megállítható.

Roletta velux

A VELUX roletta praktikus és esztétikus, népszerű és költségkímélő megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására.
Dekorációként szolgál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Így megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól.
Sokoldalú és hangulatos, ezért bármilyen tetőtéri helyiségben használható.

Harmonikaroló

A VELUX harmonikaroló sajátos formájával, kellemes színeivel új köntösbe öltöztetheti otthonát. Hangulatos megjelenése miatt elsősorban nappalikba ajánljuk.
A harmonikarolóval épp a megfelelő mennyiségű fényt engedheti be a szobába az új sínrendszernek köszönhetően, mellyel a roló az ablak bármely részén megállítható. Ráadásul mostantól széles szín- és mintaválasztékban kapható.
A stílusos design fő elemei a korábbinál keskenyebb alumínium profilok.

Reluxa velux

A VELUX reluxa a klasszikus stílust az egyszerűséggel ötvözi.Mindig a megfelelő mennyiségű fényt engedi be otthonába,miközben útját állja a kíváncsi tekinteteknek.
Egyszerűen felszerelhető,tökéletesen illeszkedik a VELUX ablakra és kiváló minőségea garancia a hosszú távon problémamentes működésre.Nincsenek a tetőtérbe belógó, zavaró kötelek. Ráadásul mostantólszéles színválasztékban kapható.
Kiváló megoldás párás helyiségekbe (pl. konyhába, fürdőszobába),de elegáns megjelenése miatt irodákba, dolgozószobábavagy akár nappaliba is felszerelhető.

Külső Hővédő roló

A VELUX külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobbkánikulában is. Segítségével a napsugarak 80%-át lehet megfékezni, így 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben.
Még azelőtt megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az üvegfelületet. A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így az üveg kevésbé melegszik fel, a szoba pedig hűvösebb és szellős marad.
Hálószerűen áttört anyaga kellemes, szórt fényt teremt a belsőtérben, és a kilátást sem zavarja.
Bármely VELUX tetőtéri ablakra illeszkedik, belülről könnyen felszerelhető.
A külső hővédő rolóval egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló használható, csak azt kell eldöntenie, hogy a fény szűrésére, erejének csökkentésére, teljes kizárására vagy dekorálásra van szüksége.

Redőny velux

A VELUX redőny igen sokoldalú árnyékoló, mellyel még komfortosabbá teheti tetőtéri otthonát. Habbal kitöltött alumínium-lamellái a fény- és hővédelem, valamint a hosszú élettartam zálogai.
A redőny szélsőséges időjárási viszonyok között védi az üveget, csökkenti az eső vagy jégeső zavaró kopogását, és egyben megnehezíti az illetéktelen behatolást. Szürke alumínium színe jól illeszkedik a VELUX tetőtéri ablakok színéhez, süllyesztett kialakítása pedig esztétikus megjelenést nyújt.
A redőny kétféle változatban kapható. Az SCL elnevezésű típus manuálisan, míg az SML típus elektromosan működtethető.

Szúnyogháló velux

Végre sem vacsoránál, sem alvás közben nincsenek hívatlan, zümmögő vendégek.
Nyári estéken a szúnyogháló nélkülözhetetlen kiegészítője minden VELUX tetőtéri ablaknak. A sűrű szövésű, ezüstszínű hálón nem jutnak át a rovarok, ugyanakkor a fény és a friss levegő szabadon áramlik a tetőtérbe.
A tökéletes zárást biztosítják az oldalsó alumíniumsínek és az alsó gumicsík is.
A szúnyoghálóval egyidejűleg bármilyen külső vagy belső árnyékoló használható.